Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

Η Αποκάλυψη του Στυλιανού ΑττεσλήΓεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνα το 1912 στο Στρόβολο της Λευκωσίας.
Απ’ τα πρώτα χρόνια της ζωής του έδειξε σπουδαία δείγματα μεγάλου θεραπευτή καθώς και την ικανότητα να έχει επικοινωνία με άυλες οντότητες του αόρατου πεδίου.
Ο Στυλιανός Αττεσλής, περί ου ο λόγος, υπήρξε ένας Μεγάλος Μύστης που η φήμη του εξαπλώθηκε στις γύρω ανατολικές περιοχές  της Κύπρου και  στο εξωτερικό , ενω παραδόξως στην Ελλάδα είναι γνωστός μόνο σε ελάχιστους που ασχολήθηκαν με τον εσωτερισμό και τις απόκρυφες διδασκαλίες.
Γνώρισα αυτόν τον σπουδαίο Άνθρωπο μέσα απ’ την πλούσια βιβλιογραφία του και δυο βιβλία του συγγραφέα Μαρκίδη που δυστυχώς δεν έχουν ακόμη μεταφραστεί στα Ελληνικά.

«Προσκύνημα στον Ήλιο»  και « Ο Μύστης του Στρόβολου»  
Τα πονήματα αυτά είναι καρπός μελέτης του συγγραφέα απ’ τη προσωπική του έρευνα κοντά στο μεγάλο Δάσκαλο όταν μυήθηκε στον εσώτερο κύκλο που είχε ιδρύσει εκείνος στη Κύπρο. Παρόλο που στα έργα αυτά χρησιμοποιήθηκε ψευδώνυμο,επειδή πρόθεση του δεν ήταν να γίνει εκείνος γνωστό αλλά να διαδοθούν όσα δίδασκε, αρκεί όμως μια απλή ματιά στην ιστοσελίδα των ερευνητών της αλήθειας και τα βιβλία του Αττεσλή για να διαπιστώσει κανείς τη ταυτοπροσωπία. Επί τούτου παραθέτω αυτούσιο  στα Αγγλικά το ακόλουθο κείμενο προς επαλήθευση των αναγραφομένων.

«Have you ever looked into the topic of energetic healing? Have you ever looked at biographies and autobiographies of healers? I have. I've read lots of them. And the "Magus of Strovolos", which is about "Stylianos Atteshlis", a Greek Cypriot healer who lived until the early 1990's, did what no single book has done that I've read so far. It tied everything together and proposed a truly complete view of things, from reincarnation and Karma, to healing, astral projection, to philosophy, to ethics necessary to move into the work. And, it was absolutely hilarious at times...»
Ο Κύκλος των ερευνητών της Αλήθειας που ίδρυσε ο Αττεσλής λειτουργούσε στο Στρόβολο κι είχε τρεις κύκλους διδασκαλίας τον εξωτερικό , τον εσώτερο και τον εσώτατο ανάλογα με τη πρόοδο των μαθητών.
Ένα ελάχιστο δείγμα της διδασκαλίας του που είναι εναρμονισμένη με τον πολυαγαπημένο του (όπως Τον αποκαλούσε) Τζόσουα Ιμμάνουελ Χριστό κι όσα εκείνος δίδαξε όταν βάδισε στη γη, θα βρει όποιος ασχοληθεί στο you tube όπου μιλάει για τις σκεπτομορφές αναλύοντας ένα πολύ σημαντικό θέμα της εσωτερικής διδασκαλίας αλλά και τα όνειρα που είναι όμως στα Αγγλικά. Αυτό όμως που γράφτηκε με ιδιαίτερα συγκινητική γραφή είναι το βιβλίο Τζόσουα Ιμμάνουελ Ο Χριστός η Ζωή Του επι της Γης κι η Διδασκαλία Του. Απ’ το οποίο είναι τα παρακάτω αποσπάσματα καθώς κι απ’ το γλωσσάρι του ίδιου οι όροι. Εξωσωμάτωσις και Στοιχειακόν.
«Καθαρίστε τη καρδιαν σας απο τον θυμό και τα παράπονα. Αυτά τα συναισθήματα δημιουργούν σκοτεινά στοιχειακά, και οι χαμένοι αδελφοί μας έχουν ανάγκη τις προσευχές μας, τα εκ του φωτός αγαθά μας στοιχειακά, καθώς και την αγάπην μας. Αγαπημένοι μου, αγαπάτε εκείνους που αποκαλούν τους εαυτούς τους εχθρούς σας.»
«Έχω έλθει σε αυτόν τον κόσμον ως ο Υιός του Ανθρώπου για να αποδείξω πέρα από κάθε σκιάς αμφιβολίας ότι το Πνεύμα-Ψυχή-Εαυτός ζωοποιεί το υλικόν σώμα, τα οστά, την σάρκα, το αίμα. Το σώμα δεν ωφελεί σε τίποτε. Έχω έλθει σε αυτόν τον κόσμο της υπάρξεως για να αποκαλύψω στους ανθρώπους τον Ουράνιον Πατέρα μας, τον δικόν μου και το δικό τους, την Αλήθειαν και το Αιώνιον Φως-Ζωή, ώστε να μπορέσουν να αγαπήσουν τον Alaha και όλα τα ανθρώπινα πλάσματα»
Εξωσωμάτωσις. Η εκτός του σώματος εμπειρία. Έχουμε γνώση μιας πρώτης απο το υλικόν σώμα, μια δεύτερης απο το ψυχικόν σώμα και μιας τρίτης απο το νοητικόν σώμα, μορφής εξωσωματώσεως. Όλοι αφήνουμε τα σώματα μας την νύκτα, κατά την διάρκεια του ύπνου, και ταξιδεύουμε σε άλλα επίπεδα υποσυνειδήσεως. Ο στόχος όμως είναι να είμαστε ενσυνείδητοι ενόσω ευρισκόμαστε εκτός σώματος.
Στοιχειακόν. Μορφή Σκέψεων ή Συναισθημάτων . Κάθε σκέψη, συναίσθημα, επιθυμία ή αποστροφήν-ενσυνειδήτως ή και υποσυνειδήτως- δημιουργεί και προεκτείνει ένα στοιχειακόν, μια σκεπτομορφή, η οποία συνεχίζει να ζη ως μια ανεξάρτητη ύπαρξις. Απο την στιγμή που δημιουργήθηκε ένα στοιχειακόν, δεν μπορει ποτέ να καταστραφη, παρά μόνον να απενεργοποιηθη όταν δεν τρέφεται  πλέον με αιθερικήν Ζωικότητα.
Ο Δάσκαλος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, συνήθιζε να ζωγραφίζει μέσα σε βαθύ σκοτάδι και μια φορά όταν αντίκρυσε το έκπληκτο ύφος των μαθητών του χαμογελώντας είπε «Δουλευω με αστρικό φως, τα γήινα χρώματα είναι σκέτο χώμα»
Οι θεραπείες του πολυάριθμες δίχως ίχνος ρατσισμού. Οι περισσότεροι άνθρωποι που τον επισκέφτηκαν στη Κύπρο ήταν κυρίως απο άλλες χώρες κι όχι Χριστιανοί. Εκείνος σύμφωνα με τον Νόμο μπροστά στα έκθαμβα μάτια όσων παρευρισκόταν επιτελούσε αυτά που οι απλοί άνθρωποι αποκαλούν θαύματα.
Αυτοί που τον γνώριζαν έλεγαν απίστευτες ιστορίες για την ικανότητα του να προβάλλει τη συνείδηση του έξω από το σώμα του, να πηγαίνει σε άγνωστα μέρη και να μεταφέρει πληροφορίες από εκεί και ακόμα να εκτελεί θεραπείες σε όλο τον κόσμο βρισκόμενος στο δωμάτιο του σπιτιού του.
Ποιος ήταν όμως πραγματικά ο Στυλιανός Αττεσλής; Ήταν ένα Άγιος άνθρωπος ή μήπως υπήρξε; Ήταν ένας Αόρατος βοηθός ή μήπως υπήρξε; Ήταν ένας Μεγάλος ζωγράφος ή μήπως υπήρξε; Ήταν ένας φιλόσοφος όπως οι μεγάλοι της αρχαίας Ελλάδας ή μήπως υπήρξε; Ήταν ένας Μεγάλος συγγραφέας ή μήπως υπήρξε; Ήταν ένας Μεγάλος προφήτης ή μήπως υπήρξε;
Όλες οι παραπάνω ιδιότητες , κι όχι μόνο, συνθέτουν την Προσωπικότητα του Στυλιανού Αττεσλή γνωστού ως «Δάσκαλος». Δυστυχώς η μορφή του δε βρίσκεται σήμερα ανάμεσα μας , έφυγε για ανώτερα πεδία στις 26 Αυγούστου  1995, όποιος όμως διεισδύσει στη πλούσια βιβλιογραφία του που παρατίθεται στο τέλος του άρθρου καθώς και στα δυο βιβλία του κ.Μαρκίδη θα ανακαλύψει τον αληθινό Κώδικα.... Στυλιανου Αττεσλή.
Βιβλία του Στυλιανού Αττεσλή :
Οι παραβολές και άλλες ιστορίες.  Οι εσωτερικές διδασκαλίες: Μια χριστιανική προσέγγιση για την Αλήθεια. Οι Εσωτερική Πρακτική: Christian Διαλογισμοί και Ασκήσεις.  Το σύμβολο της ζωής (Das Σύμβολο Des Lebens). Joshua Immanuel ο Χριστός: Η ζωή του στη Γη και η Διδασκαλία Του.  Λόγια της Αλήθειας
Χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε απ’ την ιστοσελίδα www.researchersoftruth.org
Η προσωπική μου έρευνα για το παρόν θέμα συνεχίζεται. Περισσότερα αποκαλυπτικά στοιχεία στο εγγύς μέλλον.

Σμιξιώτης Κωνσταντίνος για τις Αιχμές και Απόψεις.

Share/Bookmark
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...